Jornada de sensibilització a 4t d’ESO

Jornada de sensibilització a 4t d’ESO

Un voluntari de l'Associació Mifas ha donat una sessió de sensibilització, coordinada amb els professors d'Educació Física del col·legi, als alumnes de 4t ESO respecte a la situació de les persones amb alguna discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona.

MIFAS és una fundació que té l'esperit de treballar per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona. L'associació va ser creada i gestionada per persones amb discapacitat, amb l’objectiu d’aconseguir la independència econòmica i la justícia social del col·lectiu. Representen i són la veu de les persones amb diversitat funcional, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i defensar els seus drets. Actualment, la Fundació MIFAS gestiona un Centre Ocupacional, un Centre de Dia i de Recursos, una Residència, una Llar Residència i un Centre d'Atenció Especialitzada (CAE).

La Jornada de Sensibilització a 4t d’ESO pretén ser un punt d’inflexió en la visió dels alumnes vers les persones amb diversitat funcional.  Per tant, es pretén que els alumnes aprenguin i s’adonin de primera mà amb quines limitacions i entrebancs pot trobar-se una persona amb diversitat funcional en el seu dia a dia. L’activitat fou conduïda per un voluntari de la fundació, en coordinació amb el Departament d’Educació Física del Col·legi.

Notícies relacionades

Jornada Handbol al Pavelló de Bell-lloc

El proper diumenge 24 de novembre a partir de les 4 de la tarda tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Bell-lloc la I Jornada de l'Handbol. Aquell dia Bell-lloc acollirà l’entrenament de la Selecció Catalana d'Handbol Infantil masculina.

Seguir llegint

Cartell 41a Cursa Carrer Nou Girona

El proper diumenge 24 de novembre vine a córrer amb Bell-lloc a la 41a edició de la Cursa del carrer Nou de Girona, un esdeveniment lúdic i esportiu per a tothom. Més informació i inscripcions.

Seguir llegint

Entrenaments oberts d’handbol

El proper dimarts 17 i dijous 19 de 17h a 19h pots venir a conèixer la secció d’handbol del col·legi. Descobreix la metodologia, parla amb els entrenadors i amb el Sr. Sergi Baguer, coordinador de l'activitat.

Seguir llegint

Pàgines