First Lego League Girona

First Lego League Girona

Quatre equips del col·legi, classificats a la fase prèvia interna Micro First Lego League Bell-lloc, van presentar els seus projectes tecnològics i robòtics a la fase provincial gironina de la First Lego League.

Els quatre grups, integrats per més d’una vintena d’alumnes que cursen els extraescolars de robòtica a Bell-lloc, van viure una jornada festiva i entretinguda a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

La First Lego League gironina va començar amb la presentació i inauguració de l’edició d’enguany i dels equips participants.

Els equips participants es van situar a la zona d’entrenaments per tal de preparar els robots i tot seguit van exposar els seus treballs. Els alumnes de Bell-lloc van presentar els següents projectes:

  1. Construcció d’un tramvia a la ciutat de Girona per tal de solucionar el problema de la congestió que provoca el trànsit.

  2. Aparell per tal de solucionar el problema de les miccions dels animals a la ciutat.

  3. Cadira de rodes que solventa les barreres arquitectòniques de la ciutat. 

Després d’una jornada molt intensa de treball, el grup Grazilla va guanyar el premi al millor disseny de robot. Moltes felicitats!

Àlbum de fotos

Notícies relacionades

Visita al Palau Firal de Girona

Els alumnes de tercer d’ESO,  dins el projecte Bell-Domus de creació d'un habitatge, han visitat la 58a edició de la Fira de Mostres al Palau Firal de Girona.

Seguir llegint

Certificat de Competència Digital

El Col·legi està acreditat per dur a terme els exàmens de Competència Digital ECDL Basic Skills. Avui, s’han examinat els alumnes de 4t d’ESO per tal d’aconseguir aquest certificat reconegut a nivell mundial.

Seguir llegint

VII Fira Bell-Domus

Els alumnes de tercer d’ESO han venut les cases que han estat preparant durant tot els curs, a la VII Fira Bell-Domus del passat divendres 7 de juny. Més fotografies de l'esdeveniment, tot seguit. 

Seguir llegint

Pàgines