Erasmus+ 2020

Erasmus+ 2020 Bell-lloc

Els alumnes del Pla d’Excel·lència de 4t d'ESO organitzen una visita guiada pel Barri Vell de Girona als alumnes francesos del Lycée Richelieu de París.

Una vintena d’alumnes de 4t d’ESO van organitzar una visita pels carrers i monuments més emblemàtics de la Ciutat de Girona per als alumnes d’intercanvi del Lycée Richelieu de París dins del Projecte Erasmus+.

La Catedral de Girona, Sant Fèlix i el Cul de la Lleona, entre d’altres, van ser els punts clau d’una jornada amenitzada per l’intercanvi d’experiències entre els alumnes d’ambdós països. Aquesta activitat s’emmarca dins del Projecte Erasmus+ que Bell-lloc porta duent a terme des de ja fa uns anys enrere i que està coordinat pel professor d’emprenedoria Joan Enric Taló. Aquesta iniciativa ha permès obrir les portes a Europa als nostres alumnes amb la qual cosa ha posicionat al col·legi com institució oberta i amb una marcada vocació internacional.

Notícies relacionades

AppEducation at Bell-lloc

AppEducation és una assignatura transversal i innovadora que integra l’esperit emprenedor i motiva al alumnes a desenvolupar aplicacions amb la finalitat de millorar algun aspecte de la vida de les persones.

Seguir llegint

 Alumnes d’economia a la 9a Edició del “Concurso Generación Euro”,  Alumnes d’economia a la 9a Edició del “Concurso Generación Euro”

Els alumnes d’economia de 1r de Batxillerat passen a la segona fase de la 9a Edició del “Concurso Generación Euroorganitzat pel BCE (Banc Central Europeu) amb el BDE (Banco de España).

Seguir llegint

ENTREVISTA A JOAN ENRIC TALÓ

Joan Enric Taló: “Sempre insisteixo als meus alumnes que l’objectiu dels projectes internacionals no ha de ser fer diners sinó canviar el món”. Entrevista completa, tot seguit.

Seguir llegint

Pàgines