AppEducation

AppEducation at Bell-lloc

AppEducation és una assignatura transversal i innovadora que integra l’esperit emprenedor i motiva al alumnes a desenvolupar aplicacions amb la finalitat de millorar algun aspecte de la vida de les persones.

Els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria AppEducation han tingut avui la primera vídeo-trobada amb l’expert en ideació Marc Felip de mSchools per tal d’ajudar-los en el disseny de la seva App. Marc Felip és el CEO de Dual Domotics i Director de Tecnologia de la Informació (CTO) de Dual Diversion i compta amb una àmplia experiència en programació i robòtica. Els alumnes li han presentat els seus projectes i han pogut preguntar totes les qüestions que tenien. mSchools, una iniciativa de mEducation, pretén impulsar les tecnologies mòbils a l’aula per tal de crear noves vies en el procés d’ensenyament-aprenentatge que millorin el rendiment i l’ocupabilitat de les persones. mEducation es sustenta gràcies a una estreta relació amb el Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. Mobile World Capital Barcelona fomenta la transformació mòbil i digital de la societat amb l’objectiu de millorar el benestar de les persones i se centra en àrees com la la capacitació, la transformació i la innovació, per generar un impacte en l’economia, la indústria i l’educació.

Per aquest motiu, el mSchools ajuda els estudiants a desenvolupar noves i importants competències digitals i els prepara per al món actual tot basant-se en tres eixos transversals:

  1. Promoure l’aprenentatge amb la tecnologia mòbil

  2. Millorar les competències digital i l’esperit emprenedor

  3. Construir un entorn obert per a mEducation

Aquestes tres àrees són les que es tenen en compte en l'assignatura AppEducation, la qual és un preàmbul de "Be An Entrepreneur" de 4t d’ESO.

 

Notícies relacionades

Erasmus+ 2020 Bell-lloc

Els alumnes del Pla d’Excel·lència de 4t d'ESO organitzen una visita guiada pel Barri Vell de Girona als alumnes francesos del Lycée Richelieu de París.

Seguir llegint

 Alumnes d’economia a la 9a Edició del “Concurso Generación Euro”,  Alumnes d’economia a la 9a Edició del “Concurso Generación Euro”

Els alumnes d’economia de 1r de Batxillerat passen a la segona fase de la 9a Edició del “Concurso Generación Euroorganitzat pel BCE (Banc Central Europeu) amb el BDE (Banco de España).

Seguir llegint

ENTREVISTA A JOAN ENRIC TALÓ

Joan Enric Taló: “Sempre insisteixo als meus alumnes que l’objectiu dels projectes internacionals no ha de ser fer diners sinó canviar el món”. Entrevista completa, tot seguit.

Seguir llegint

Pàgines