Pares i mares imperfectes

Frank Bayer: “Hem de cridar als quatre vents que som pares i mares imperfectes perquè volem fills feliços, i sí, sovint la caguem amb una esbroncada fora de lloc perquè estem exhaustos [...]". 

Jornada de sensibilització a 4t d’ESO

Un voluntari de l'Associació Mifas ha donat una sessió de sensibilització, coordinada amb els professors d'Educació Física del col·legi, als alumnes de 4t ESO respecte a la situació de les persones amb alguna discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona.

Educant de Cara al Futur 2020

“La felicitat consisteix a viure instal·lat de forma sana en el present, superar les ferides del passat i mirar el futur amb il·lusió”, Dra. Marian Rojas Estapé psiquiatra reconeguda a nivell internacional i propera ponent del Educant de Cara al Futur d’enguany.

A Terra Santa amb Bell-lloc Alumni

Bell-lloc Alumni organitza un pelegrinatge a Terra Santa adreçat als antics alumnes del col·legi, les seves famílies i amics. L’itinerari de la peregrinació recorrerà els escenaris més rellevants de la Història Sagrada i de la vida de Jesús. Places limitades.

Programa Aprendamos a Amar

Els alumnes de primer i de tercer d’ESO han rebut aquests dies les primeres sessions del programa d’afectivitat Aprendamos a amar

AppEducation at Bell-lloc

AppEducation és una assignatura transversal i innovadora que integra l’esperit emprenedor i motiva al alumnes a desenvolupar aplicacions amb la finalitat de millorar algun aspecte de la vida de les persones.

 Dr. Martí Cortey

El Dr. Martí Cortey, doctor en biologia especialitzat en virologia i investigador del Departament de Sanitat Animal de la Universitat Autònoma de Barcelona, explica què són els virus i, en especial, el coronavirus.

Fundació Els Joncs

Un grup d’alumnes de 1r d’ESO van visitar la Fundació Els Joncs en una jornada solidària i de voluntariat amb els residents. Aquesta activitat, està contemplada dins del Projecte Solidària de l'assignatura de tecnologia.

First Lego League Girona

Quatre equips del col·legi, classificats a la fase prèvia interna Micro First Lego League Bell-lloc, van presentar els seus projectes tecnològics i robòtics a la fase provincial gironina de la First Lego League.

Erasmus+ 2020 Bell-lloc

Els alumnes del Pla d’Excel·lència de 4t d'ESO organitzen una visita guiada pel Barri Vell de Girona als alumnes francesos del Lycée Richelieu de París.

Pàgines