L’Agrupació d’Antics Alumnes de Bell-lloc, entitat constituïda conforme a Dret i inscrita en el respectiu Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, és l’associació del col·legi Bell-lloc de Girona que aglutina els antics alumnes de l’escola. L’Agrupació duu a terme anualment diverses activitats culturals, lúdiques i socials per a mantenir vius els vincles entre l’escola, els antics alumnes i les seves famílies. Publica la revista El Butlletó, que recull entrevistes a antics alumnes, articles d’opinió i les activitats de l’Agrupació.

L’Agrupació d’Antics Alumnes impulsa també el Cicle de Conferències Ciència a l’Abast, de caràcter bianual, que tracta de temes d’actualitat científica. Finalment, l’Agrupació d’Antics Alumnes concedeix beques d’estudis als alumnes de les famílies amb necessitats econòmiques.

El president de l’Agrupació d’Antics alumnes és el professor Ramon Bosch. El seu correu electrònic de contacte és: agrupacio@bell-lloc.org.

El Premi Solidaritat Xavier Fàbrega és un premi literari de narració, dibuix i fotografia, obert a totes les edats. La dotació econòmica dels treballs guanyadors es destina a entitats que treballin per projectes solidaris. Cada any tracta d’un tema diferent i el jurat està format per persones del món de la cultura i ensenyament gironins.

Publiquem el Cicle de Conferències Girona a l’Abast, que pretén acostar la història i l’art de Girona a totes aquelles persones interessades, de la mà d’especialistes de reconegut prestigi.

La Jornada de les Empreses Agràries a les Comarques de Girona se celebra cada any i tracta temes d’actualitat agrícola. Els conferenciants són experts dels diferents àmbits agricoalimentaris.

Les trobades de promocions que organitza l'Agrupació serveixen per recuperar i enfortir llaços d'amistat que hi havia hagut entre antics companys i professors del centre. Una passejada pel recinte ajuda a veure i comparar els canvis que s'han anat produint amb el pas del temps.

Mensualment, l'Agrupació organitza dues excursions familiars: una de muntanya i l'altre de BTT. Sempre trobareu tota la informació al web de Bell-lloc, així com els detalls de les darreres sortides. 

EL NOU BUTLLETÓ. Núm. 1. Curs 2016-2017