Fotografia d'una de les sessions d'oratòria

TdXperience és una experiència en comunicació que forma i prepara a alumnes d’ESO i Batxillerat en oratòria i dialèctica a través d’un torneig de debats. El proper divendres 7 de febrer tindrà lloc un torneig classificatori.

Seguir llegint

Oxford Test of English

Bell-lloc és centre examinador de l’Oxford Test of English. L’Oxford Test d’anglès és un test de competència en anglès general adaptable a l’ordinador. Desenvolupat per Oxford University Press i certificat per la Universitat d’Oxford, és més flexible, rendible i més ràpid que les proves de coneixements tradicionals.

Seguir llegint

Donació de Sang Bell-lloc

El proper divendres 24 de gener el alumnes de 6è de primària col·laboren amb el Banc de Sang i Teixits de Girona engegant una campanya de Donació de Sang al Col·legi

Seguir llegint

BELL-LLOC: ENS FEM GRANS EN LES PETITES COSES

Altres notícies

Bell-lloc us desitja unes Bones i Santes Festes de Nadal i Bon Any Nou. Gaudiu del temps en família i ens veiem a la tornada el proper dimecres 8 de gener. Tot seguit, trobareu les fotografíes de la Festa de Nadal del Col·legi. 

Aquesta setmana entrevistem a Raül López, nova direcció dels Pastorets de Bell-lloc. Aquesta tradicional obra de Nadal és representada any rere any pels alumnes de 1r d’ESO. Tot seguit, podeu continuar llegint l’entrevista i veure el vídeo

Marc Schneeberger, antic alumne de Bell-lloc, ha guanyat el guardó de Ciències Experimentals del Premi Consell Social de la Universitat de Barcelona pel seu article "Mitofusin 2 in POMC Neurons Connects ER Stress with Leptin Resistance and Energy Imbalance", publicat a la revista CELL, una de les publicacions capdavanteres en la recerca científica.

 

Aquesta setmana hem entrevistat Enric Bautista, el director del Musical de Bell-lloc, perquè ens expliqui els preparatius d’aquesta gran festa de final de curs.

Com ja és tradicional, a Bell-lloc estem preparant la Festa de Nadal, que es desenvoluparà el proper diumenge 15 de desembre amb tot un seguit d'actes que podeu consultar a continuació.

L'Agrupació d'Antics Alumnes de Bell-lloc organitza el proper diumenge 22 de desembre una sortida a Sant Andreu de la Barroca per tal de visitar el Pessebre al Turó del Bruguer.

Enguany la campanya de Nadal del col·legi donarà suport al Projecte Ebale - Forfait Mama el qual contempla enviar ajuda a dones embarassades per tal de cobrir les despeses derivades de la seva futura maternitat. 

Nombroses investigacions científiques ja fa temps que han demostrat que cantar en una coral té grans beneficis per al benestar físic i mental. Cantar en grup enforteix la companyonia; també pot reduir els nivells d’estrès i depressió, i fins i tot regular el ritme cardíac.

Pàgines

Destacats

Centre d'Educació Infantil de Bell-lloc

Calendari general del curs

  • Shackleton, el musical (B!Caràcter maig: Lideratge)

Més vídeos

Agenda

Xarxes Socials

 

 

 

On estem

Carrer de Can Pau Birol, 2, 17005 Girona

972 23 21 11

informacio@bell-lloc.org

Batxillerat Internacional

European Association Single-Sex Education

Centre de preparació d'exàmens de Cambridge English

Membre de la IBSC - International Boys' School Coalition

Centre autoritzat d'exàmens del programa ECDL

Programa Erasmus+

Escola concertada

Oxford Test of English - Approved Test Centre